Friday, September 5, 2014

Perfume Original Reject

Apabila sebut sahaja perkataan "Perfume Original" pasti ramai yang cepat-cepat tukar topik ataupun larikan diri. Kenapa? Pasti terlintas difikiran kita semua harga perfume original yang mencecah ratusan ringgit untuk sebotol minyak wangi. Anda perlu memahami kenapa "Perfume Original" yang dijual di kaunter sangat mahal? Hal ini kerana pati bau yang digunakan, iaitu ekstrak tumbuhan dan bunga adalah sangat mahal. Maka tidak hairanlah harga sebotol minyak wangi original sangat mahal.

Namun begitu, saya ada berita baik untuk anda semua. Kini, anda boleh dapatkan perfume original dengan harga yang jauh lebih murah berbanding harga di kaunter. Saya merupakan pembekal "Perfume Original Reject" yang dipercayai 100% original. Apa sebenarnya perfume original reject ni? Perfume original reject ni sebenarnya perfume original yang mempunyai defect (kecacatan) pada fizikal botol perfume tersebut. Contoh defect yang selalunya ada ialah botol calar, sticker tanggal, tutup longgar dan lain-lain kerosakan fizikal. Anda pastinya tidak mahu membayar sehingga rm300 untuk sebotol perfume yang calar, bukan? 
Perfume Original Reject hanya mempunyai masalah pada botol sahaja, sedangkan pati perfume masih 100% sama seperti perfume original yang dijual dikaunter-kaunter. Malah, jika anda dapat buktikan perfume ini tidak original, saya akan pulang semula duit anda! Bestkan?

No comments:

Post a Comment